Ontwerper

Studio Zorilor

Zorilor is een jonge ontwerp studio opgericht door Marilène. Haar kunstenaarsachtergrond en haar passie voor organische en vloeiende lijnen vormt de basis van haar unieke meubelstukken. Haar werk richt zich op het creëren van tijdloze stukken die niet worden beperkt door kortstondige trends. Haar ontwerpen zijn doordacht en subtiel. Marilène is vastberaden om het evenwicht te vinden tussen esthetiek en functie, waarbij het comfort en de kwaliteit van elk stuk voorop staan. De meubelstukken ademen een zekere nuchterheid en bescheidenheid uit, maar zijn altijd voorzien van een unieke en eigenzinnige draai. Door haar compromisloze toewijding aan vakmanschap en kunst heeft Marilène een merk gecreëerd dat synoniem staat voor kwaliteit en originaliteit.

Item ontworpen

Ontwerper

Studio Schrofer

Frans Schrofer heeft Studio Schrofer opgericht in 1984. Zijn liefde voor natuur, passie voor snelheid, oog voor detail en hoge standaarden vormen de kern van zijn bedrijf. Het leidende principe van Studio Schrofer is: create tools for living. “Onze vormtaal communiceert comfort en luxe. We werken samen met ambachtslieden en technici om ergonomische perfectie te creëren.”

Frans Schrofer is een bekroonde meubelontwerper. Bekend om onverwachte vormen die beinvloed zijn door sculpturale kwaliteiten, hebben Schrofers meubelontwerpen hem de felbegeerde onderscheidingen in de industrie opgeleverd, waaronder de Red Dot Design Award en de Good Design Award.

Items ontworpen

Ontwerper

Bas Vellekoop

In zijn werk streeft Bas Vellekoop naar eerlijke en authentieke ontwerpen. Zijn label staat bekend om de eenvoud in detaillering en constructie. Zijn uitgangspunt om de leefomgeving aangenamer te maken zorgt voor een mooi vormenspel, wat perfect past bij de Zizeau stijl.

Items ontworpen