Stoffenleverancier

De Ploeg

De Ploeg: authentiek design, gemaakt om lang mee te gaan.

Al bijna 100 jaar ontwerpt en ontwikkelt De Ploeg hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. Ploeg stoffen zijn tijdloos, betrouwbaar en functioneel. Zij hebben een traditie in het werken met eerlijke materialen met een duidelijke visie op design. Ze streven naar stijlvolle interieurs waarin vakmanschap en duurzaamheid centraal staan. Niet gek dus dat Zizeau en De Ploeg een match made in heaven zijn. Met idealen die naadloos overeenkomen is dit een samenwerking waar we trots op zijn. Benieuwd naar de hoogwaardige meubelstoffen van de Ploeg?  

Stoffenleverancier

Keymer

Ontdek de uitgebreide collectie meubelstoffen bij Keymer. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen van verschillende materialen, kleuren en patronen voor interieurprofessionals. Naast de ‘normale’ stoffen bieden wij ook een enorm ruime keuze in Care & Clean stoffen. Deze stoffen zijn opvallend eenvoudig schoon te maken en nog belangrijker te houden.

Benieuwd naar de collectie van Keymer?

Stoffenleverancier

Kirkby Design by Romo

Een creatief textielmerk met een frisse, moderne richting. De trendy collecties stoffen en wandbekleding van Kirkby Design worden gekenmerkt door sterke grafische ontwerpen, verfijnde patronen en moderne texturen in een palet van ultramoderne, vooruitstrevende kleurencombinaties. De stoffen van Kirkby Design zijn eindeloos te combineren, waardoor jij altijd jouw eigen unieke interieur samenstelt.

Kirkby Design maakt deel uit van The Romo Group, bestaande uit zes gevestigde interieurmerken met elk hun eigen unieke karakter en stijl.