Showroom

Onze unieke showroom bevindt zich, gewoon, in Oss. Deze zit geschakeld aan de fabriek van Meubitrend, waar alle meubelen dan ook met veel zorg en vakmanschap gemaakt worden. Als retailer kunt u in deze showroom van maandag tot vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 een kijkje nemen en zelf de luxe en kwaliteit ervaren. De showroom wordt met veel passie vormgegeven en dient dan ook echt als inspiratie centrum voor onze klanten. De vele mogelijkheden worden getoond door de verschillende settings hier en bieden de ideale werkplek voor stylisten en woonprofessionals (samen met de consument). Zo zie, voel en ervaar je de echte Zizeau beleving.

Huishow Zizeau

Elk halfjaar organiseert Zizeau een huisshow. Tijdens dit inkoop en inspiratie moment presenteren we, gewoon in onze eigen prachtige showroom, alle noviteiten. Nieuwe stoffen, nieuwe items en natuurlijk alle laatste ontwikkelingen op gebied van merkbeleving. Tijdens deze dagen staan onze deuren open voor retailers in de meubelbranche en hebben zij alle tijd om onze collectie te bewonderen. Maar niet alleen tijdens deze dagen staan onze deuren hiervoor open. Ook daarbuiten is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Een afspraak hiervoor maken is heel gemakkelijk via onderstaande knop! 

​Tot snel!

Catalogus fotografie voor Dutch Decor & Hoii

De jaarlijkse fotografie dag stond weer voor de deur! Dit keer in de luxueuze en fijn afgestijlde showroom van Zizeau in Oss. De showroom, met als uitgangspunt het presenteren van de collecties banken, vormde het decor voor onze eerste fotografie dag. De ideale fotografie locatie voor onze sierkussenmerken Dutch Decor en Hoii.
De gedetailleerde stoffen en modieuze kleuren van de banken van Zizeau sloten perfect aan bij de nieuwe Spring Summer Collectie 2023. Naast het schieten van sfeerafbeeldingen van de sierkussens en plaids uit de nieuwe collecties werden er ook een aantal mooie video’s gemaakt van de collectie. Een super leuke dag met een team van fotografen, videograaf en stylist zorgde voor een verbluffend eindresultaat! We geven hier al een kleine sneak peak weg, dus stay tuned in het voorjaar van 2023!

www.rogon.com | www.dutchdecor.com | www.hoii.nl

Vakmanschap
sinds 1976

De producten van Zizeau worden gemaakt met vakmanschap in Nederland en hebben dus een echte ‘Dutch Touch’. Het verfijnde design en het unieke karakter van ieder meubelstuk tillen op hun eigen manier de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau. Elk item wordt van A tot Z op maat gemaakt door Meubitrend, onze ‘founding mother’.