Anouk

Brandmanager

Het mooie aan Zizeau vind ik de vele mogelijkheden die alle items bieden. Het is tijdloos en stijlvol en ook nog eens volledig naar eigen smaak te kiezen.

Mijn favoriete product is de fauteuil Riposo. Hij is statig en maakt gelijk een indruk in je interieur en zeg nou zelf, wie wil er nou geen complimenten ontvangen bij ontvangst van gasten?

Als favoriete stof kan ik natuurlijk niet anders dan een stof kiezen, welke perfect past bij de Riposo. Mijn favoriete stof is daarom de Honey van Buvetex. Deze stof geeft elk meubelstuk weer nét een beetje extra comfort en zorgt voor zachte uitstraling.

Ben

Accountmanager Zuid

Zizeau staat voor luxe, kwaliteit en stijl. Over smaak valt niet te twisten, maar als je Zizeau voorbij ziet komen dan moét je er toch wel even bij stilstaan.

Mijn favoriete product van onze Zizeau lijn is de Naomi. Een bank met enorme veelzijdigheid en compleet samen te stellen naar jouw unieke woonwens. In een woord; fantastisch!

De trendkleuren van nu zijn minimalistisch en licht, iets waar ik heel erg blij van word. Niet voor niks dat de Renew 61 dan ook mijn favoriete stof is, zeker als deze gestoffeerd wordt op de Naomi.

Floor

Accountmanager

Zizeau is hét Nederlandse meubelmerk dat design, luxe en eindeloze mogelijkheden combineert met comfort tegen een eerlijke prijs.

Mijn favoriete model is de Zita, met haar prachtige ronde vormen tilt ze ieder interieur naar een hoger niveau. De verrassende metalen poot maakt deze bank nog mooier en uniek.

Mijn favoriete stof is de Monza van De Ploeg. Deze hoogwaardige bouclé stof past op elk meubel en maakt het toch wat speelser, terwijl het geheel rustig blijft en zo de vormen van het meubelstuk altijd tot zijn recht komen.

Lisanne

Back Office

Als ik aan Zizeau denk, dan denk ik aan de eindeloze mogelijkheden. Door middel van onze producten zorgen wij ervoor dat elk interieur echt uniek is.

Mijn favoriete product is de Manor fauteuil. Het design is minimalistisch en tijdloos, en daardoor perfect te combineren in je interieur. Door dit te combineren met een geometrische stof accentueer je nóg beter de vormen van deze fauteuil.

Mijn favoriete stof is een print van Kirkby Design, namelijk de Metropolitan. Door de verschillende kleuren in deze stof geef je een rustige ruimte net dat beetje extra pit. Met bijvoorbeeld een sierkussen haal je al enorm veel stijl in huis.